Over ons

Het CDA Aalten Dinxperlo is een actieve politieke partij, die zich met enthousiasme en passie inzet voor onze gemeente Aalten. Dat doen we met meer dan 200 leden, twee wethouders, zeven betrokken raadsleden, drie fractievolgers en een professioneel bestuur.  

Zeven CDA volksvertegenwoordigers vormen samen de fractie. Deze bestaat momenteel uit Raimond Smit, Gerrit Assink, Zelma van Alstede, Rachel Kraaijenbrink, Rianne Deunk, Elroy Belterman en Jelle Polman. Daarnaast zijn Gerdy Hoornenborg, Corine Lankhof en Rik van Lochem aangesloten als fractievolgers. Vanuit het CDA maken onze twee deskundige wethouders, Ted Kok en Hans te Lindert onderdeel uit van het college. De fractie en onze wethouders houden zich dagelijks bezig met de Aaltense politiek.  

Naast de fractie is er een actief bestuur, bestaande uit Arnold Joost (voorzitter), Yolanda Winkelhorst (secretaris), Bernd Jan Klein Entink (penningmeester), Telina Eenkhoorn en David Elburg. Het bestuur ondersteunt de fractie, bewaakt de lange termijn koers en houdt verbinding met de leden.  

Vanuit het bestuur zijn diverse werkgroepen, zoals de campagne commissie, de werkgroep communicatie, de werkgroep DOEN en de HR commissie. We hebben meer dan 200 CDA leden in de gemeente Aalten, waarvan er vele actief zijn in één van deze werkgroepen. Heb je ook belangstelling om mee te doen? Of heb je een vraag of tip voor ons? Neem dan contact op via één van de mogelijkheden op onze contactpagina.