Rianne Deunk

Rianne zet zich in omdat zij het belangrijk vindt dat het organiseren van evenementen ook voor de organisatie motiverend moet zijn. De gemeente moet faciliteren, zodat krachten gebundeld kunnen worden. Het constant opnieuw moeten uitvinden van hetzelfde wiel kan niet de bedoeling zijn. 

Daarnaast vindt Rianne het belangrijk dat we er zijn voor elkaar. Dat het duidelijk is waar je terecht kunt als je zorg of hulp nodig hebt of wanneer je zorgen hebt, over jezelf of om een ander. De gemeente moet daarin meedenken en de helpende hand bieden. 

Ook daagt Rianne een ieder uit om onze gemeente te bekijken vanuit de ogen van een blinde of slechtziende. Zijn we wel zo toegankelijk als we willen? Is er voor onze bewoners met een beperking wel voldoende meegedacht over de veiligheid en de toegankelijkheid van de winkels en faciliteiten? 

Ten slotte vindt Rianne dat we best wat trotser mogen zijn op onze gemeente! Zij gunt het iedereen hier te wonen en te leven, en wil niet dat mensen weggejaagd worden omdat er bijvoorbeeld geen woningen, banen of voorzieningen zijn. Laten we er samen voor zorgen dat dit niet nodig hoeft te zijn!