Uitbreiding camping Goorzicht

De raad heeft in september ingestemd met de plannen voor uitbreiding van camping Goorzicht in Aalten. Het CDA is voorstander voor een verdere geleidelijke uitbreiding van de toeristische mogelijkheden in Aalten en dit plan past daar perfect bij.

Camping het Goorzicht springt in op de trend dat steeds minder mensen kiezen voor een vaste staanplaats op een camping. Men wil liever een korte periode verblijven op een mooie en luxe locatie en met bijzondere logeermogelijkheden. Er komen 9 chalets, 8 speciale logeerverblijven (boomhut, slaapvaten e.d.) en ruim 30 plaatsen voor tent, caravan of camper.

De buurt is nauw betrokken geweest bij het inrichtingsplan en hebben samen de met eigenaren van de camping een prachtige invulling van het terrein afgesproken. Beide partijen zijn erg tevreden met het bereikte resultaat. Met goed overleg kun je ver komen, zo blijkt!

De uitbreiding vindt plaats op gronden van een voormalige boerderij. De oude gebouwen zijn gesloopt en de gronden gesaneerd. Een mooie invulling van vrijkomende agrarische gebouwen.

Wij wensen de toekomstige bezoekers van Goorzicht een fijn verblijf in Aalten en de eigenaren succes met deze fantastische mooie uitbreiding!

Gerrit Assink, raadslid.