Het CDA komt naar je toe!

Misschien heb je ‘m al zien rijden; een CDA-groen driewiel-karretje. In officiële benaming een ‘Piaggio Ape’. Misschien ken je ‘m wel van de legendarische Sisi-reclame (“Sjalalala twiedeliediedie…”) We hebben ‘m de CDApe genoemd. Het karretje ziet er grappig uit en tovert steevast een glimlach op de gezichten van de mensen die we treffen onderweg. Toch is de CDApe géén grap! De Piaggio staat symbool voor dat we als CDA Aalten-Dinxperlo constant willen doen, zéker in aanloop naar de verkiezingen; de gemeentepolitiek naar de mensen toebrengen. Benaderbaar en dichtbij zijn, juist omdat datgene waar we als politiek over gaan gebeurt op straat, bij verenigingen, binnen bedrijven, op sportvelden, etc. We komen dus naar u en jullie toe!

“Waarom met de CDApe?” Ten eerste omdat het zo’n karretje is en omdat die, ondanks z’n bescheiden afmetingen, opvalt. Daarnaast is hij ook nog eens erg wendbaar en flexibel en is dus (bijvoorbeeld) de markt in Dinxperlo prima bereikbaar. 

“Maar zo’n ding is toch heel slecht voor het milieu?” Of het heel slecht is, zeker gezien de beperkte afstanden die we er mee afleggen, durven we niet te zeggen. Maar we kunnen niet ontkennen dat de uitstoot van een benzinemotor niet goed is voor het milieu. We zijn ons daar terdege van bewust en willen dit niet maar zo naast ons neerleggen. We hebben daarom besloten om voor iedere keer tanken een boom te planten. Een CDAppelboom. Hij is dus niet alleen best heel groen maar ook best heel ‘groen’! Zie je ons ergens staan? Schroom dan niet en ga het gesprek met ons aan. Over het prachtige wagentje, over het weer of ‘gewoon’ over de politiek. We zien er naar uit u en jullie te ontmoeten!