Contact

Even voorstellen: Telina Eenkhoorn

Geboren in Almelo, getogen in Maarssenbroek. In de jaren heb ik afwisselend in de stad en buitenaf gewoond. Toen wij drie jaar geleden op zoek gingen naar een huis als project, met een ruime tuin, was de keus voor de Achterhoek snel gemaakt. De natuur is hier prachtig en de gezamenlijkheid in de samenleving trok ons aan. Ik ben 50 jaar, woon met mijn man, hond, paar katten en paar kippen. Mijn 22 jarige zoon studeert duurzaamheid in Utrecht. We wilden de ruime tuin voor het maken van een voedselbos. Zowel het huis als de tuin vordert gestaag.

In mijn dagelijkse werk ben ik leidinggevende in de thuiszorg. Een uitdagende baan, want naast de corona-omstandigheden is er krapte op de arbeidsmarkt, waar wel de vraag om het verlenen van zorg is.

Als deelnemer van de Politiek Actief cursus in het najaar van 2019, is bij mij het politieke zaadje gepland. Vanaf zomer ben ik lid van het CDA. Ik doe graag actief mee. Zo komt het, dat ik met veel enthousiasme de campagne van de 2e Kamerverkiezingen voor onze gemeente vormgeef. In de campagnenieuwsbrief heb ik u daarover geïnformeerd. Ik kijk uit naar uw kort filmpje, waarin je vertelt waarom u dit jaar op het CDA stemt. In de toekomst wil ik me graag verder inzetten, binnen de afdeling Aalten-Dinxperlo en ook in de Gemeenteraad. Dat betekent dat ik de komende periode veel wil gaan leren van de gemeente en de zaken die voor u van belang zijn. Wanneer je denkt dat ik daarbij iets nadrukkelijk dien te weten, dan hoor ik je tip graag.

Ik hoop dat we elkaar snel in levenden lijve kunnen ontmoeten om verder te praten.

Alle goeds,

Telina