Nieuwe voorzitter bestuur CDA Aalten Dinxperlo

Yolanda Winkelhorst heeft de voorzittershamer overgenomen van Arnold Joost. Yolanda is een oude bekende en heeft al diverse rollen vervuld binnen het CDA bestuur. Voor degene die haar nog niet kennen, stelt ze zich even voor.

“Ik ben geboren en getogen in het mooie Bredevoort. Samen met Hans woon ik daar nog steeds met veel plezier. We wandelen graag rondom de Slingeplas en genieten van de mooie natuur en de vele activiteiten op gebied van muziek en cultuur in ons vestingstadje. In het dagelijks leven ben ik actief als bestuurder bij een woningcorporatie in Enschede. Een dak boven je hoofd is essentieel en juist in deze tijden realiseert iedereen zich dat dat niet vanzelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Niet vanaf de zijlijn, maar juist vanuit het midden. Daarom voel ik me thuis bij het CDA. ”

Naast Yolanda zijn er nog drie bestuursleden. Telina Eenkhoorn is secretaris, Bernd Jan Klein Entink is penningmeester en David Elburg heeft communicatie in zijn portefeuille.