Gezocht: Nieuwe bestuursleden

Ben je enthousiast, maatschappelijk betrokken en heb je een goed gevoel voor politieke verhoudingen? Dan is de functie van bestuurslid misschien iets voor jou!

Het bestuur van het CDA Aalten Dinxperlo heeft drie taken. Ten eerste bewaken we het CDA gedachtengoed en de kernwaarden. Ten tweede zorgen we voor een professionele lokale afdeling en ten derde organiseren we de verbinding met de leden en de kiezers. Belangrijke activiteiten die bij ons liggen, zijn het opstellen van het verkiezingsprogramma, het zorgen voor een goede lijst met kandidaten, het facilitairen van de gemeenteraadsleden en het organiseren van de ledenvergaderingen en bijeenkomsten.

We proberen onze tijd zo veel mogelijk te besteden aan zaken die er toe doen. Daarom vergaderen we maar 6 keer per jaar en verdelen we de taken met elkaar. Zo is en blijft het voor iedereen leuk.

Het bestuur bestaat uit minimaal vijf leden. Gezien het rooster van aftreden, kunnen we wel wat versterking gebruiken. Wil je meer informatie of heb je belangstelling? Dan horen we graag van je. Je kunt hiervoor contact opnemen met Yolanda Winkelhorst, secretaris via 06-51296128. Je kunt altijd een paar keer meelopen, voordat je een definitief besluit neemt.

Arnold, Telina, David, Bernd Jan en Yolanda